Steun ons!

@Reboot is opgezet voor en door ondernemers die betrokken zijn met onze maatschappij en mensen kansen willen geven een leuke passende werk-toekomst te geven. Om dit te realiseren hebben wij een breed aanbod nodig van verschillende praktijk leerplaatsen, stage plekken, materialen en mensen die hun kennis willen overdragen. Past deze denkwijze ook bij jou, zoek je nieuwe medewerkers en ben je bereid hier een stapje extra voor te zetten? Meld je dan aan als vrienden van @Reboot en we gaan samen in gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Steun ons en wordt vrienden van

Ook als je eenvoudige werkzaamheden hebt die je wil uitbesteden komen wij graag met jou in contact. Meld je aan en we gaan in gesprek om samen te onderzoeken of deze werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door de groep deelnemers van @Reboot tegen een kleine vergoeding.

Onze vrienden

Deze vrienden hebben allen al een bijdragen geleverd:

Zit jij zonder werk en heb je hulp nodig om aan je toekomst te werken? Of Heb je wel werk maar heb je ondersteuning nodig om je werk te kunnen behouden?Zit jij zonder werk en heb je hulp nodig om aan je toekomst te werken? Of Heb je wel werk maar heb je ondersteuning nodig om je werk te kunnen behouden?